[t]REI – Descoperă bucătăria cu dichis a Bucureștiului de altădată


[t]REI – Descoperă bucătăria cu dichis a Bucureștiului de altădată

Un nou restaurant, cu un specific deosebit s-a deschis în Bucureşti, Restaurant [t]REI.

Trei este o cifră magică. O întâlnim în majoritatea culturilor ca fiind simbolul uniunii a două părţi într-un întreg unic. Vorbind despre gastronomie, Restaurantul [t]REI aduce influenţe din două direcţii temporale diferite– gastronomia veche şi direcţia culinară modernă – şi le uneşte cumva într-un tot unitar. [t]REI se află undeva la mijloc, ancorat între cele două dimensiuni. Specificul restaurantului încearcă să readucă în lumina preparate demult uitate, şi în acelaşi timp să menţină direcţia nouă spre care se îndreaptă gastronomia. Geografic vorbind, între România şi restul lumii, se poziţionează Restaurantul [t]REI, unind mâncăruri vechi româneşti cu preparate mondiale uitate sau prea puţin mediatizate.

De la ciorbe, la preparate pe bază de carne până la delicii cu fructe de mare, gastronomia Restaurantului [t]REI reprezintă contopirea celor mai râvnite mâncăruri româneşti de altă dată cu cele mai interesante delicatese internaţionale.

Şi cum C este a treia literă din alfabet, Chef Cătălin Constantin, alături de echipa sa, încearcă să facă din experienţa dumneavoastră una de neuitat.

Restaurantul [t]REI vă aşteaptă de luni până duminică între orele 12:00-00:00 cu un răsfăţ culinar de excepţie.

Categories